nl
nl

Peremans, meer dan zomaar een bouwbedrijf!

Welkom!

De naam Peremans is zonder twijfel een vaste waarde in Halle en omstreken. Ons bouwbedrijf werd in 1937 opgericht door de familie Peremans.

Vanaf 2007 werden we deel van de groep Vanderstraeten in Lummen en kwam er een jong directieteam aan het Peremans-roer te staan. Intussen met een 20-tal bedienden en een 30-tal arbeiders het noemen waard…

Peremans realiseert vandaag de dag voornamelijk industriële, commerciële en openbare projecten, welke worden gerealiseerd door een jong en dynamisch team!


Nova Rode A & B

Bouwheer Immpact Ontwikkeling NV
Architect Sumproject
Ingenieur Stablo
Omschrijving Nieuwbouw Gebouw A & B 

 


Contacteer vrijblijvend onze:


St Goedele SPES - Laken

Bouwheer vzw Sint Goedele Brussel
Architect L3M Architecten
Ingenieur Hans Bruch
Omschrijving Verbouwen en uitbreiden van schoolgebouw en
kinderdagverblijf

Officiële opening GBS De Waterleest - Eppegem

10/10/2019

Op zondag 6 oktober 2019 vond de officiële opening plaats van de nieuwbouw van Gemeentelijke Basisschool Eppegem De Waterleest. De uitbreiding is afgewerkt. De lagere school heeft zes extra klassen en een nieuwe berging. Daar bovenop werd de refter vergroot. Ook de speelplaats en het grasveld kregen een opknapbeurt en extra speeltoestellen.

Een realisatie om trots op te zijn.  

https://www.nieuwsblad.be/cnt/blpva_04648415?pid=8168461

Inhuldiging De Waterlelie - Anderlecht

18/06/2018

Enkele weken geleden werd het kinderdagverblijf De Waterlelie te Anderlecht feestelijk ingehuldigd. Als bedanking kreeg de projectleider, voor de goede opvolging van de werken, een opblaasbare bouwkraan cadeau :-)